Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΔΕΡΑ Σιδερά 06/11/2011



ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητας Σιδερά, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 06/11/2011, αποφάσισε να εκφράσει την καθολική διαμαρτυρία της, σχετικά με την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων, ως εξής :
Δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε το Ειδικό Τέλος Ακινήτων που απαιτείται από την Πολιτεία, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Είναι αδιανόητο, να εκβιάζεται ο απλός πολίτης να πληρώσει από το υστέρημά του, ένα ακόμη χαράτσι για τη δήθεν σωτηρία της χώρας. Η ανήθικη, ψυχρή, άδικη, απάνθρωπη και εν τέλει αντισυνταγματική απαίτηση ή πληρώνεις ή σου κόβω το ρεύμα, είναι πέραν κάθε στοιχειώδους κανόνα αξιοπρέπειας και δεοντολογίας.
Να αποσύρουν ΤΩΡΑ την επαίσχυντη τροπολογία.
Να δεσμευτούν ΤΩΡΑ ότι δε θα υπάρξουν νέοι φόροι.
Να εισπράξουν από αυτούς που έχουν καταληστέψει το Δημόσιο χρήμα και να παύσουν να τους καλύπτουν με νομικά παραθυράκια και νομικίστικα τεχνάσματα.
Η τρομοκρατία προς το συνταξιούχο, το γέροντα, τον κάθε αδύναμο οικονομικά πολίτη, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις κοινότητες του Δήμου Κοζάνης, όλες τις κοινότητες ανά την Επικράτεια, να υψώσουν τη φωνή τους και να πουν ένα βροντερό ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ για τα φαγοπότια κάποιων άλλων.
ΚΑΛΟΥΜΕ την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε κάθε θεσμική της έκφραση, να λάβει θέση.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Πολιτικούς σχηματισμούς να πάρουν θέση και να αφουγκρασθούν την κραυγή αγωνίας της Ελληνικής Κοινωνίας, της ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ την Εκκλησία να λάβει θέση.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΔΕΡΑ

Ισπόγλου Θεόδωρος
Σύμβουλος Τ.Κ Σιδερά

ispoteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: