Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΧΑΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΟΤΕΡΑ

Όσοι εμπλέκονται στη Μηχατρονική θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αναμένεται να ορισθεί δικάσιμος μετά την προσφυγή μας κατά του ΔΟΑΤΑΠ. Σύμφωνα με το δικηγόρο (Μηλιαράκης) θα γίνει λίαν συντόμως.

Όσον αφορά το email που εστάλη πρόσφατα στους έχοντες τον μεταπτυχιακό τίτλο της Μηχατρονικής και έχει ως εξής :

From: Μαρία Λάππα
To: sideris@teikoz.gr
Sent: Monday, October 17, 2011 12:14 PM
Subject: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μηχατρονικής

Αγαπητοί σπουδαστές,



Θα θέλαμε να μας στείλετε, εντός δέκα ημερών, μια αναλυτική βαθμολογία του πρώτου πτυχίου σας στην αγγλική γλώσσα.

Διευκρινίζω ότι θα ζητήσετε την αναλυτική από την γραμματεία του τμήματός σας, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μετάφραση σε δικηγόρο.


Αυτό που μου είπανε είναι ότι γίνεται μια διαδικασία σε συνεννόηση με τους Ισπανούς να αλλάξει το πρόγραμμα εκεί έτσι ώστε να κατοχυρωθούμε και εδώ. Για αυτόν το λόγο οι Ισπανοί ζητούν αναλυτική βαθμολογία στα Αγγλικά του βασικού πτυχίου με το οποίο μπήκαμε στο πρόγραμμα σπουδών της Μηχατρονικής, για να δουν την περιγραφή όλων αυτών των μαθημάτων και να κάνουν τις αντίστοιχες προσαρμογές, όπου χρειάζεται. Το ΤΕΙ Κοζάνης από το 2004 και έπειτα (αν θυμάμαι καλά) εκδίδει τα πτυχία με το diploma sumplement (περιγραφή όλων των στοιχείων του τίτλου στα Αγγλικά), οπότε μια απλή επικύρωση φωτοτυπίας του συγκεκριμένου παραρτήματος, από το γραφείο πρωτοκόλλου του ΤΕΙ (οι γραμματείες δεν επικυρώνουν αντίγραφα) και παράδοση στο Σιδέρη ή στη Λάππα, το συντομότερο δυνατόν για να προχωρήσει η διαδικασία.

ispoteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: